Toggle navigation
Toggle navigation
0
Registrace
Přihlásit
(0 / 0,00 Kč)
Základní škola
Střední škola
1. stupeň
2. stupeň
Cizí jazyky
Diplomy, doplňky
Mapy, obrazy, plakáty
Předškoláci a MŠ
Speciální pedagogika
Žák. knížky, deníčky
Střední škola
Odborné předměty
Gastronomie
Kuchař, číšník
Fortuna
Technologie přípravy pokrmů II
Technologie přípravy pokrmů II
Vaše cena s DPH
190,00 Kč
Kód
FO1053
Autor
Sedláčková Hana
Edice
2. vydání
Rozměry
A4
ISBN
978-80-7168-952-1
Počet stran
88
Vazba
Měkká
Anotace
Dotaz
Druhý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se zabývá přílohami a hlavními pokrmy, dále také moučníky a nákypy.
Dokumenty v aktuálním umístění:
Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
Žádné dokumenty
Jméno a přijmení
Telefon
E-mail
Dotaz
Odeslat
Mohlo by Vás zajímat
Technologie přípravy pokrmů I
190,00 Kč
Kód: FO881
Technologie přípravy pokrmů V
200,00 Kč
Kód: FO1153
Technologie přípravy pokrmů IV
190,00 Kč
Kód: FO1152
Stolničení
460,00 Kč
Kód: FO433