Technologie přípravy pokrmů 6

Technologie přípravy pokrmů 6

Vaše cena s DPH
200,00 Kč
Kód
FO1424
Autor
Sedláčková H., Řešátko J.
Edice
1. vydání
Rozměry
205 x 305 x 10 mm
ISBN
978-80-7373-114-4
Rok vydání
2012
Počet stran
124
Vazba
Měkká



Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat vyčerpávající přehled těchto produktů, ale seznámit zájemce hlavně s těmi druhy ryb a mořských plodů, které se u nás nejvíce používají, usnadnit orientaci při jejich nákupu a ukázat různé možnosti jejich přípravy. Učebnice je vhodným zdrojem informací pro školy, pro provozovatele gastronomické výroby i pro ostatní zájemce o pokrmy z ryb a mořských plodů.
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Mohlo by Vás zajímat