Toggle navigation
Toggle navigation
0
Registrace
Přihlásit
(0 / 0,00 Kč)
Základní škola
Střední škola
1. stupeň
2. stupeň
Cizí jazyky
Diplomy, doplňky
Mapy, obrazy, plakáty
Předškoláci a MŠ
Speciální pedagogika
Žák. knížky, deníčky
Střední škola
Odborné předměty
Gastronomie
Kuchař, číšník
Fortuna
Technologie přípravy pokrmů III
Technologie přípravy pokrmů III
Vaše cena s DPH
190,00 Kč
Kód
FO1151
Autor
Sedláčková Hana
Edice
2. vydání
Rozměry
206 x 301 x 16 mm
ISBN
978-80-7373-032-1
Rok vydání
2008
Počet stran
96
Vazba
Měkká
Anotace
Dotaz
Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého.
Dokumenty v aktuálním umístění:
Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
Žádné dokumenty
Jméno a přijmení
Telefon
E-mail
Dotaz
Odeslat
Mohlo by Vás zajímat
Technologie přípravy pokrmů 6
200,00 Kč
Kód: FO1424
Technologie přípravy pokrmů V
200,00 Kč
Kód: FO1153
Technologie přípravy pokrmů IV
190,00 Kč
Kód: FO1152
Technologie přípravy pokrmů II
190,00 Kč
Kód: FO1053